Wij zorgen voor een veilig dak boven uw hoofd!

Kolen Dakwerken is werkzaam in Breda en gevestigd in Made.

24-uurs spoedservice

13 jaar ervaring

Uitsluitend materiaal van topkwaliteit

Altijd een passende oplossing

Keurmerk Consubeter

Dakbedekking plaatsen in Breda

Zoekt u een vakman voor het plaatsen van nieuwe dakbedekking in Breda of omgeving? Op Kolen Dakwerken kunt u rekenen. Of u nu een pannendak met fraaie keramische pannen wilt, of naar een kundige dakdekker zoekt om uw platte dak van bitumen te voorzien, wij stellen niet teleur.

Bel 0162 - 23 14 06 om te informeren naar de mogelijkheden voor úw dak. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken voor een bezichtiging. Wij komen graag eens langs om de situatie te bekijken. Ook wanneer het een andere dakdekkersklus betreft. Onze allround vakmensen kunnen u vrijwel overal bij helpen. Neem vrijblijvend telefonisch contact op of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan hoort u snel van ons.

Mogelijkheden voor een pannendak

Voor hellende daken is de traditionele dakpan nog steeds de meest gebruikte dakbedekking. Dakpannen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kleurvarianten. Toch zijn de pannen grofweg in te delen in twee soorten: de keramische en de betonnen dakpan.

Keramische dakpannen worden gebakken en zijn gemaakt van rivierklei terwijl de betonnen pan uit zand en cement bestaat. Een dakpan van beton wordt gevormd in een mal. Dat heeft als voordeel dat deze pan erg vormvast is. Tussen keramische pannen bestaat meer variatie.

De andere grote verschillen hebben betrekking op het uiterlijk van de pan, de kosten en de levensduur. Keramische pannen hebben vaak een wat luxere uitstaling en worden door sommige mensen omschreven als de mooiere dakpan. De prijzen voor keramische pannen liggen dan ook een stuk hoger. Daar staat wel tegenover dat ze gemiddeld twee keer zo lang mee gaan als betonnen dakpannen.

Dakpannen plaatsen Breda

Voordat we de dakpannen daadwerkelijk kunnen plaatsen gaat nog een hoop vooraf. We kiezen om te beginnen in overleg met u de meest geschikte dakpan. Buiten de prijs is het ook belangrijk dat de dakpan goed binnen het straatbeeld past en recht doet aan uw woning.

Als we de perfecte dakpan hebben gevonden controleren we het dakbeschot (dakplaten) op rotte plekken en verzakkingen. Mocht de dakconstructie in een slechte staat verkeren bieden we de mogelijk ook deze voor u te vervangen. Verder bespreken we de mogelijkheid voor het aanbrengen van dakisolatie. Aangezien er geen pannen op het dak liggen is dit het ideale moment om ook direct het isolatiemateriaal te plaatsen. Dan is alles in een keer achter de rug.

Bitumen dakbedekking plaatsen Breda

Voor platte daken is bitumen nog steeds de meest gekozen dakbedekking. Bitumen, in de volksmond ook wel dakleer genoemd, is een sterke, voordelige en milieuvriendelijke dakbedekking. Het is een restproduct van olie en stamt traditioneel uit de scheepsbouw waar het werd gebruikt om grote oppervlakten waterdicht te maken.

Hoewel bitumen uitstekend werkt om een plat dak waterdicht te maken, is het wel gevoelig voor temperatuurschommelingen. Bij hoge temperaturen kan de dakbedekking heel zacht worden en bij lage temperaturen juist heel hard. Daardoor kan de dakbedekking naar verloop van tijd poreus worden. Dan ontstaan er sneller scheurtjes en barstjes.

Ook is bitumen dakbedekking gevoelig voor UV-straling. Een oplossing die regelmatig wordt toegepast is het aanbrengen van een beschermlaag van kiezelstenen of beplanting over de dakbedekking. Zo gaat bitumen langer mee.

Contacteer Kolen Dakwerken voor nieuwe dakbedekking in Breda

Als u op zoek bent naar een waterdichte, voordelige dakbedekking voor uw platte dak kunt u bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor het plaatsen van bitumen dakbedekking. En wanneer u slechts te maken krijgt met een kleine daklekkage en u in het geheel nog niet toe bent aan nieuwe dakbedekking, staan we natuurlijk ook voor u klaar met een passende oplossing. Een plaatselijke dakreparatie is voor ons ook geen enkel probleem.

We zijn bereikbaar op 0162 - 23 14 06 voor al uw vragen over onze beschikbaarheid en de mogelijkheden voor nieuwe dakbedekking. Of u nu een kleine garage wilt voorzien van nieuw dakleer of een woonboerderij wilt restylen met een nieuw pannendak, wij helpen u graag. Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van ons offerteformulier.

Pannendak, gelegd door dakdekker

Wilt u één van onze specialisten spreken? Neem direct contact met ons op!

Dakkapel installeren
Plat dak
Plat dak gelegd door dakdekker

De klant staat centraal

Wij communiceren open en helder en zijn pas tevreden als u dat bent!

Milieuvriendelijke oplossingen

We maken zoveel mogelijk gebruik van milieubewuste oplossingen.

Aandacht voor nazorg

Ook na oplevering van ons werk staan we voor u klaar waar nodig!

Wat onze klanten vertellen

Wij kunnen u helpen met de volgende diensten

Dakbedekking

Dakinspectie

Dakreparatie

Daklekkage

Dakisolatie

Dakkapel installeren
Plat dak gelegd door dakdekker
Plat dak
Pannendak, gelegd door dakdekker
Over Kolen Dakwerken

Ons bedrijf bestaat al dertien jaar. En in deze periode hebben we alles wel eens voorbij zien komen. Uw dak heeft voor ons dus geen verassingen. Met ons enthousiaste team van acht professionals kunnen we bovendien ook grotere klussen aannemen. Niets is ons te gek. Wilt u Kolen Dakwerken? Neem dan contact op via 0162 - 23 14 06. of maak gebruik van het offerteformulier.

U staat centraal
Milieuvriendelijke oplossingen
Aandacht voor nazorg

Aanvragen vrijblijvende offerte

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Enkele projecten van Kolen Dakwerken

Daglichtkoepel gelegd door dakdekker
Plat dak gelegd door dakdekker
Pannendak, gelegd door dakdekker
Plat dak met goot gelegd door dakdekker
Plat dak gelegd door dakdekker
Plat dak gelegd door dakdekker

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring