Wij zorgen voor een veilig dak boven uw hoofd!

Kolen Dakwerken is werkzaam in Breda en gevestigd in Made.

24-uurs spoedservice

13 jaar ervaring

Uitsluitend materiaal van topkwaliteit

Altijd een passende oplossing

Keurmerk Consubeter

Dakreparatie in Breda

Snel een dakreparatie in Breda vereist? Dit is snel geregeld bij Kolen Dakwerken. Alle dakproblemen worden door onze dakdekker opgelost. Hieronder kunt u alles lezen over dakreparatie in Breda. Liever direct telefonisch contact? Bel gerust op 0162 - 23 14 06.

Dakreparatie in Breda uit laten voeren door Kolen Dakwerken

Wij helpen u met alles wat met uw dak te maken heeft: schoorstenen, dakkapellen, dakgoten en meer. Bij Kolen Dakwerken kunt u rekenen op effectieve dak reparaties en gedegen service. Hierbij horen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij voeren eerst een vrijblijvende dakinspectie uit, zodat we uw hele dak in kaart brengen en alle mankementen aan uw dak kunnen repareren. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere offerte. Uiteraard is deze op maat gemaakt, op basis van uw wensen en de staat van het dak. Enthousiast over de offerte, dan gaan we graag voor u aan de slag. Onze dakdekker maakt direct een afspraak voor de dakreparatie in Breda met u.

Kosten dakreparatie in Breda

Naast de grootte van de klus, het uurloon van de dakdekker en de regio moet u bij de berekening van de kosten voor de dak reparatie rekening houden met de benodigde materialen. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Mocht u specifieke wensen voor uw dak hebben, dan kunnen we ook een voorstel doen voor dakrenovatie.

Plat dak repareren

De meeste platte daken kunnen volledig gerepareerd worden door middel van het vervangen van de bitumen dakbedekking of door het dichtlijmen van een scheur. Bij een goede dakreparatie hoort ook een grondige schoonmaakbeurt van uw dak. Hierdoor vermindert u de kans op problemen met uw dak aanzienlijk.

Dakreparatie in Breda aan hellend dak

Uw schuine dak laten repareren? De dakspecialist van Kolen Dakwerken herstelt uw dak, wat er ook kapot is. Naast het repareren van het dak is het ook belangrijk dat het dak gereinigd wordt. U kunt dakreparatie in Breda voorkomen door uw dak regelmatig te laten onderhouden.

Dak reparatie bij daklekkage

Niets is vervelender dan een daklekkage. Laat deze snel repareren. U kunt Kolen Dakwerken bellen voor al uw dakproblemen. Zowel schuine als platte daken repareren wij. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Door regelmatig dakonderhoud uit te laten voeren voorkomt u een lek dak.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Breda

Een dakreparatie in Breda moet snel gerepareerd worden. Er kan anders veel gevolgschade ontstaan. Een schoorsteen repareren of een heel pannendak vervangen, geen enkele klus is ons vreemd. U kunt ons bellen op 0162 - 23 14 06. Wilt u liever een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan ons offerteformulier in.

Dakkapel installeren

Wilt u één van onze specialisten spreken? Neem direct contact met ons op!

Plat dak met goot gelegd door dakdekker
Plat dak gelegd door dakdekker

De klant staat centraal

Wij communiceren open en helder en zijn pas tevreden als u dat bent!

Milieuvriendelijke oplossingen

We maken zoveel mogelijk gebruik van milieubewuste oplossingen.

Aandacht voor nazorg

Ook na oplevering van ons werk staan we voor u klaar waar nodig!

Wat onze klanten vertellen

Wij kunnen u helpen met de volgende diensten

Dakbedekking

Dakinspectie

Dakreparatie

Daklekkage

Dakisolatie

Dakkapel installeren
Plat dak gelegd door dakdekker
Plat dak
Pannendak, gelegd door dakdekker
Over Kolen Dakwerken

Ons bedrijf bestaat al dertien jaar. En in deze periode hebben we alles wel eens voorbij zien komen. Uw dak heeft voor ons dus geen verassingen. Met ons enthousiaste team van acht professionals kunnen we bovendien ook grotere klussen aannemen. Niets is ons te gek. Wilt u Kolen Dakwerken? Neem dan contact op via 0162 - 23 14 06. of maak gebruik van het offerteformulier.

U staat centraal
Milieuvriendelijke oplossingen
Aandacht voor nazorg

Aanvragen vrijblijvende offerte

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Enkele projecten van Kolen Dakwerken

Daglichtkoepel gelegd door dakdekker
Plat dak gelegd door dakdekker
Pannendak, gelegd door dakdekker
Plat dak met goot gelegd door dakdekker
Plat dak gelegd door dakdekker
Plat dak gelegd door dakdekker

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring