Dakgoten Breda

Om het regenwater dat van de daken loopt op te vangen worden er dakgoten aan de muur bevestigd. Ook dakgoten horen bij een dak en moeten dus goed onderhouden worden. Vooral in de herfst moeten ze regelmatig worden ontdaan van de bladeren die erin terechtkomen.

Er zijn verschillende soorten dakgoten, met elk een eigen handleiding. De twee meest voorkomende type dakgoten zijn de bakgoot en de mastgoot. Het verschil is de vorm van de goot. De bakgoot heeft een hoekige vorm en de mastgoot is rond. De meeste goten worden gemaakt van zink, polyester of pvc. Ook houten goten komen voor, vaak bij monumenten of andere karakteristieke woningen.

Dakgoot repareren

De ene dakgoot is steviger dan de ander. Bladeren en takken veroorzaken in de herfst verstoppingen in dakgoten. Om schade te voorkomen is het belangrijk om de bladeren tijdig te verwijderen. Zijn uw dakgoten verouderd of kapot? Laat uw dakgoot controleren en indien nodig repareren. In sommige gevallen is de dakgoot te oud om te repareren en kunnen wij uw dakgoot vervangen. Een controle van de dakgoot is onderdeel van een dakinspectie.

Dakdekker voor dakgoten in Breda

In Breda kunt u voor alles met betrekking tot dakgoten terecht bij All-in Dakonderhoud B.V.. Al onze medewerkers zijn allround dakdekkers met passie voor hun werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.